OverskriftInvitation til pressemøde

Publiceret 17-10-2013

FN’s generalsekretær Ban Ki-moon, ministre fra i- og ulande samt ledende repræsentanter fra institutionelle investorer og banker kommer til København d. 22 og 23. oktober for at deltage i Copenhagen Climate Finance Meeting. Formålet med mødet er at drøfte, hvordan man fra offentlig side kan bidrage til flere private investeringer i klimatiltag i udviklingslandene.

Mødet holdes i FN Byen i København. Pressen er inviteret til åbningen og afslutningen af mødet. Aftenen inden mødet er der højniveau middag i Rundetårn for deltagerne af klimafinansieringsmødet, hvor der vil være mulighed for fotografering.

Programmet er som følger:

D. 22.10. kl. 19.15 - 19.45 ankomst på den røde løber til Rundetårn. Pressen har ikke adgang til Rundetårn.

D. 23.10 kl. 08.45 - 09.15  Pressemøde med FN’s generalsekretær Ban Ki-moon og klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard i FN Byen. Umiddelbart efter pressemødet er der mulighed for at overvære åbningstalen ved FN’s generalsekretær Ban Ki-moon. Derefter skal FN Byen forlades igen.

D. 23.10 kl. 17.15 – 17.45  Pressebriefing med klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard og andre ministre samt private investorer.

Tilmelding:

Journalister og fotografer, der vil dække presse i FN Byen skal tilmelde sig senest mandag den 21. oktober til pressechef i Klima-, Energi- og Bygningsministeriet Claus Kaae-Nielsen clkaa@kebmin.dk Der kræves gyldigt pressekort for at få adgang til FN Byen. Vær opmærksom på at sætte tid af til registrering og sikkerhedsprocedure ved indgang til FN Byen.

  • Klima for skoleelever

  • Brexit

  • Klima- og luftudspil

  • Energiaftale 2020-2024

  • Eksportstrategi

  • Forsyningsstrategi