Job og karriere

Engagement, høj faglighed og omskiftelighed. I departementet arbejder du centralt på Slotsholmen tæt på de politiske beslutninger. Tempoet er højt og to dage er sjældent ens.

Hvem er vi

I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet er vi engagerede og dedikerede i vores faglighed, til hinanden og til vores fælles ambition: At skabe gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt for i morgen. 

Vores arbejde har indflydelse på alle danskeres liv, og på al offentlig forsyning af el, vand og varme samt internet og mobildækning. Og med stor indflydelse følger et stort ansvar. Vores arbejde skal have høj faglig kvalitet, og vi skal både være fagligt specialiserede og have blik for samfundets behov.

Vores kerneopgaver er at betjene klima-, energi- og forsyningsministeren. Vi er strategisk retningsgivende og policy-drivende for det samlede ministerområde og arbejder for, at klima-, energi- og forsyningsministerens politik kan gennemføres.

Vi har forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Alle hjælper vi hinanden på tværs af koncernen med at skabe gode løsninger. Og vi inddrager eksterne interessenter i ind- og udland, så vi får løftet kvaliteten i alt, hvad vi gør.

Vi stiller store krav til faglighed og ansvarlighed, men vores omgangsform er præget af en positiv og uformel tone. Vi styrker et godt samarbejdsklima og sammenhold gennem vores årlige julefrokost, sommerfest og personaledag samt DHL-stafetten. Ligeledes har vi en aktiv personaleforening, som arrangerer alt lige fra en årlig bordtennisturnering og julebingo til teater- og biografture.

Karriere og udvikling

I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet er vi ambitiøse og understøtter en stærk performancekultur med strategisk kompetenceudvikling, så både medarbejdere og ledere løbende får mulighed for at udvikle deres kompetencer og performance. Samtidig skal kompetenceudviklingen bidrage til, at vi kan levere bedst muligt på vores kerneopgaver.

Vi betragter hele ministeriet som én arbejdsplads, hvilket giver en mangfoldighed af muligheder og karriereveje for koncernens medarbejdere. Det betyder, at du har gode muligheder for rokeringer til andre kontorer, styrelser og institutioner, hvor du kan udvikle både dine faglige og personlige kompetencer. 

Ledige stillinger

Interesseret?

Tilmeld dig ministeriets nyhedsbrev. Så får du ledige stillinger direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Kontakt

HR og Personale

Temaer

Interessentforum for CCUS

Hold dig opdateret om aktiviteter og seminarer på denne side

Læs mere her

   

Ungeklimarådet

Ungeklimarådet skal bringe nytænkning ind i dansk klimapolitik.

Ungeklimarådet

Borgertinget på klimaområdet

Danmarks borgerting består af 99 danske borgere, der skal diskutere forskellige klimadilemmaer.

Læs mere om borgertinget

Billede af tekst "Regeringens klimapartnerskaber"

Partnerskabernes anbefalinger

Som led i den danske klimaindsats har regeringen etableret 13 klimapartnerskaber med erhvervslivet samt et Grønt Erhvervsforum

Læs mere om partnerskaberne her

Skoleelever

Klima for skoleelever

Er du skoleelev, og vil du gerne vide mere om, hvordan og hvorfor klima hænger sammen med vores energiforbrug, så er du havnet det rigtige sted.

Klima for skoleelever

Vindmølle nedefra

Eksportstrategi

Danmark er et foregangsland inden for grøn omstilling og energieffektivitet.

Læs mere om Eksportstrategien